Header

Main Content

Ferie

Sommerferie 2016

Ta med hele familien på sommerferie til Tønsberg i Vestfold! Bestiller du på vår online bookingløsning kan du få en familiepakke som inkluderer overnatting på familierom for to voksne og to barn og fri tilgang til Badeland og Lekeland. Spør oss om pris.

Finn ditt rom

Dette er vårt oppgraderte dobbeltrom/familierom. ©Active

Våre rom

Vi har flere typer dobbelt-og familerom i ulike størrelser. Rommene varierer i størrelse og utførelse. Hvis det er ønskelig med rom tilpasset rullestol, har vi det også. Vi har familepakker tilpasset deres behov.

Trening og bad på Active Hotel

Badeland

iStock_000017596283Large

Alle overnattingsgjester på Active Hotel har fri tilgang til Badeland ved Active Family. Badeland er et barnevennlig og hyggelig anlegg rett ved hotellet. Her finner du flere typer basseng, vannsklie, badstu og med mer.

Active Family treningssenter

Group of people at the gym exercising with free weights

Alle overnattingsgjester ved Active Hotel har fri tilgang til styrke- og kondisjonsavdelingene og gruppetrening ledet av våre hyggelige instruktører (ledige plasser) på Active Family treningssenter.

Lekeland

Morsom lekejungel i Lekeland. ©Active

Alle overnattingsgjester på Active Hotel har fri tilgang til Lekeland på Active Family. Her kan barna boltre seg i Lekejungel og i Nintendo Game Cube avdeling. Husk å sende med barna omslaget til nøkkelkortet til å vise frem til resepsjonen hvis de går dit alene.

Solarium

Selvbetjent solarium med myntpåkast. ©Active

På Active Family er det egen solariumsavdeling med fem UWE solarier. Her kan du friske opp brunfargen og få ny energi! Solariene er selvbetjente og har myntpåkast.

Våre servicetilbud

Servicetilbud

  • Nattevakt
  • Rens av klær
  • Gratis wifi og tv
  • Gratis te og kaffe i resepsjonen
  • Salg av baguetter og salater i repesjonen
  • Salg av mineralvann i resepsjonen
ActiveHotel-renhold

Utforsk Tønsberg by

Shopping

shopping

Lyst til å freshe opp sommergarderoben? Ta en titt på hva Tønsberg har å by på. Fra Active Hotel tar det bare ti minutter å gå bort til gangbroen og inn til Tønsberg sentrum. Ta med familien på en hyggelig shopping!

Severdigheter

Osebergskipet-tonsberg-nov-2013-0121

Gå på sightseeing i Norges eldste by. Tønsberg har mye kultur og historie, deriblant byens store stolthet -vikingskipet Saga Oseberg. Slottsfjelltårnet med ruinene oppe på slottsfjellet og slottsfjellmuseet er også verdt et besøk.

Sidebar

Widgets

PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Klikk i denne boksen for å lukke den!