Header

Main Content

Overnatting

Ingenting er som å legge hodet ned på puta i en nyoppredd seng etter en lang dag. Vi har forskjellige romtyper, tilpasset våre gjesters behov. Vi har wifi og tv på alle rommene, og daglig renhold. Gratis tilgang til Active Family treningssenter med badeland rett ved siden av hotellet.

Dobbeltrom

Et av våre oppgraderte dobbeltrom ©Active

Vi har flotte dobbeltrom til dere som reiser to sammen. Rommet har flislagt bad, flatskjerm tv og gratis wifi. Med i prisen følger gratis gjestemedlemsskap ved Active family, som er rett ved siden av hotellet.

Dobbeltrom kompakt

Nytt dobbeltrom i 3. etasje! ©Active

Kompakte dobbeltrom for de som vil ha et billigere alternativ. Rommet er litt mindre enn vanlig dobbeltrom, men med samme standard.  Med i prisen følger gratis gjestemedlemsskap ved Active family, som er rett ved siden av hotellet.

Enkeltrom

Enkelt og greit på vårt rimeligste alternativ. ©Active

Vi har hyggelige enkeltrom for de som reiser alene. Føler med flislagt bad, flatskjerm tv og gratis wifi. Med i prisen følger gratis gjestemedlemsskap ved Active family, som er rett ved siden av hotellet.

Dobbeltrom familie

Familierom/dobbeltrom skrivepult og stol, dusj og WC. ©Active

Dobbeltrom pluss/familierom for familier som trenger mer plass. Rommet har flislagt bad, flatskjerm tv og gratis wifi. Med i prisen følger gratis gjestemedlemsskap ved Active family, som er rett ved siden av hotellet.

Sidebar

Widgets

PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Klikk i denne boksen for å lukke den!