Header

Main Content

Treningssenter

Alle overnattingsgjester har gratis tilgang til styrke / kondisjonsavdelingene og gruppetrening på Active Family. Active Family er et 3000m2 stort treningssenter som er en del av Active Hotel. Senteret har både stor kondisjonsavdeling, flere styrketreningsavdelinger, 4 store saler til gruppetrening, Badeland og Lekeland. Benytt sjansen til å holde formen ved like mens du er på hotell!

Adgangskort

Omslaget til nøkkelkortet ditt er adgangskortet for å delta på trening. Husk å vise kortet til resepsjonen ved hver trening. Gjestemedlemskap har gratis adgang til alt ved senteret foruten solarium. Ved tap av kort, ta kontakt med resepsjonen på hotellet.

Treningstilbud

Bodypump

Gruppetrening

Gruppetreningen er omfattende med opptil 60 kurs per uke i høysesongen fordelt på tre saler. Som hotellgjest får du delta på ledige plasser. Hvor mange plasser som er ledige, kan du se på timeplanen inntil 3 døgn før timen starter.

Kondisjonsavdeling

Kondisjonsavdelingen er bygget som et amfi med tredemøller, sykler, ellipsemaskiner og romaskiner. Fire plasmaskjermer i front og TV-skjermer på hvert apparat sørger for at du ikke kjeder deg. Ta med egne hodetelefoner!

4
A group of three multi-ethnic women standing in a swimming pool holding dumbbells used for water aerobics.  They are taking a break from their exercise routine, laughing hysterically.

Vannaerobic

VannAerobic er en time som passer for alle, og spesielt godt for deg som har problemer med rygg, hofter, knær osv. Timen er dessuten en super time for deg som ikke har trent på en stund!

Spinning

Active Family har en flott spinningavdeling, med splitter nye spinning wattsykler fra Stages! Du tilpasser treningen indviduelt, og kan måle din egen kraft og puls, og kan lagre dine resultater direkte på en USB penn.

Spinning
Attractive sporty woman with headphones doing push-ups outdoors in the park

Utetrening

Det er muligheter for bootcamp ute i det fri i sommermånedene. Bootcamp er intervalltrening basert på stasjoner med forskjellige øvelser i styrke, utholdenhet og kondisjon.

Praktisk informasjon

Trivselsregler treningsavdelinger
For at vi alle skal ha et trivelig og hyggelig treningssenter, ber vi alle brukere følge våre enkle trivselsregler:

1. Omslaget til nøkkelkortet skal alltid vises i resepsjonen ved ankomst.
2. Utesko skal settes i skohylle eller låses inn i skap.
3. Tøy, bagger og yttertøy skal legges inn i skap i garderoben, slik at alle skal få plass til å skifte.
4. Hold orden i lokalene, rydd etter deg og sett på plass vekter/utstyr etter bruk.
5. Bruk sko beregnet på innendørs bruk.
6. Trening i bar overkropp er ikke tillatt.
7. Du skal ha eget håndkle ved trening på trenings- apparatene. Tørk av etter bruk. Treningshåndkle kan kjøpes i resepsjonen.
8. Det er fint om du slipper til andre medlemmer på treningsapparatene mellom treningssettene dine.
9. Det er fint om du bidrar til et lavt støynivå og hyggelig språk, slik at alle trives.

IMG_4072

Garderobeskap

Det er mulighet for å oppbevare verdisaker i garderoben. Det er lås på alle skapene med tilhørende nøkkel. Ta godt vare på nøkkelen til ditt garderobeskap.  Hvis du skulle ha noen spørsmål i forbindelse med ditt opphold på treningssenteret eller oppbevaring sakene dine, kontakt resepsjonen i treningssenteret.

Åpningstider

Widgets

PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Klikk i denne boksen for å lukke den!