Header

Main Content

Restauranter og barer

activehotel_restauranter_brygga

Ut og spise

Tønsberg har mange hyggelige restauranter. Bare 10 min gåtur finner du restauranter på begge sider av gangbruen. Restaurantene kan tilby mye forskjellig godt i forskjellige prisklasser, alt etter hva din gane måtte ønske.

Bytur på kvelden

Nattelivet i Tønsberg kan by på mye hyggelig. Om kvelden tilbyr restauranter og kafeer alt fra Rolige puber til diskotek og sportspuber. Ellers tilbyr flere steder livemusikk og konserter. Og det er bare en kort gåtur når du er forsynt for kvelden og vil hjem til Hotellet.

iStock_000006175631Medium
Eating, canon 1Ds mark III

Finn en restaurant

Hva slags mat kunne du tenke deg? Klikk på bilde eller overskrift for link til en kjekk oversikt over byens restauranter. Tønsberg har mange flotte restauranter med retter fra mange nasjonaliteter. Obs! Dette er en ekstern nettside som ikke vi har ansvar for.

Matbutikker og kiosker

Hvis du ønsker å handle inn mat eller en is eller annet spiselig, er det nok av dagligvare forretninger og kiosker i Tønsberg sentrum. Det er flere butikker i kort rekkevidde fra Hotellet. Klikk på bilde eller overskrift for link til en kjekk oversikt.  Obs! Dette er en ekstern nettside som ikke vi ansvar for.

ActiveHotel-bar

Widgets

PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Klikk i denne boksen for å lukke den!