Header

Main Content

Overnatting

Ingenting er som å legge hodet ned på puta i en nyoppredd seng etter en lang dag. Vi har forskjellige romtyper, tilpasset våre gjesters behov pris fra 695,- Vi har wifi og tv på alle rommene, og daglig renhold. I tilegg har du som gjest gratis tilgang til Active Family treningssenter med badeland som er en del av hotellet.

Dobbeltrom

Et av våre oppgraderte dobbeltrom ©Active

Vi har flotte dobbeltrom til dere som reiser to sammen. Rommet har flislagt bad, flatskjerm tv og gratis wifi. I tilegg har du som gjest gratis tilgang på Active Family treningssenter med badeland som er en del av hotellet.

Dobbeltrom kompakt

Nytt dobbeltrom i 3. etasje! ©Active

Kompakte dobbeltrom for de som vil ha et billigere alternativ. Rommet er litt mindre enn vanlig dobbeltrom, men med samme standard. I tilegg har du som gjest gratis tilgang på Active Family treningssenter med badeland som er en del av hotellet.

Enkeltrom

Enkelt og greit på vårt rimeligste alternativ. ©Active

Vi har hyggelige enkeltrom for de som reiser alene. Føler med flislagt bad, flatskjerm tv og gratis wifi. I tilegg har du som gjest gratis tilgang til Active Family treningssenter med badeland som er en del av hotellet.

Dobbeltrom familie

Familierom/dobbeltrom skrivepult og stol, dusj og WC. ©Active

Dobbeltrom pluss/familierom for familier som trenger mer plass. Rommet har flislagt bad, flatskjerm tv og gratis wifi. I tilegg har du som gjest gratis tilgang til Active Family treningssenter med badeland som er en del av hotellet.

Widgets

PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Klikk i denne boksen for å lukke den!