Header

Main Content

Rooms

Ingenting er som å legge hodet ned på puta i en nyoppredd seng etter en lang dag. Vi har forskjellige romtyper, tilpasset våre gjesters behov. Vi har wifi og tv på alle rommene, og daglig renhold. I tilegg har du som gjest 50% rabatt  på Active Family treningssenter med badeland rett ved siden av hotellet.

Dobbeltrom

_MG_0222

Vi har flotte dobbeltrom til dere som reiser to sammen. Rommet har flislagt bad, flatskjerm tv og gratis wifi. I tilegg har du som gjest 50% rabatt  på Active Family treningssenter med badeland rett ved siden av hotellet.

Dobbeltrom kompakt

Active-Hotel-Dobbeltrom-Kompakt-Nytt-A

Kompakte dobbeltrom for de som vil ha et billigere alternativ. Rommet er litt mindre enn vanlig dobbeltrom, men med samme standard. I tilegg har du som gjest 50% rabatt  på Active Family treningssenter med badeland rett ved siden av hotellet.

Enkeltrom

ActiveHotel_-enkelrom_B

Vi har hyggelige enkeltrom for de som reiser alene. Føler med flislagt bad, flatskjerm tv og gratis wifi. I tilegg har du som gjest 50% rabatt  på Active Family treningssenter med badeland rett ved siden av hotellet.

Dobbeltrom familie

ActiveHotel_familierom_A

Dobbeltrom pluss/familierom for familier som trenger mer plass. Rommet har flislagt bad, flatskjerm tv og gratis wifi. I tilegg har du som gjest 50% rabatt  på Active Family treningssenter med badeland rett ved siden av hotellet.

Widgets

PC: Hold down CTRL and press + to enlarge or - to shrink
Mac: Hold down CMD and press + to enlarge or - to shrink.

Click inside this box to close it!