Header

Main Content

Bading

Active Hotels velvære tilbud

Badeland-Bjorn-Kjarra-Active-Family-004kopi

Basseng for svømming

Bassenget er 16,7 meter langt og har en egen bane for svømming på hverdager. Her kan du få fin trening! Vi kjører også VannAerobic to ganger pr. uke i høysesongen. I tillegg er bassenget i bruk for ulike grupper ledet av fysioterapeuter fra Active Fysioterapi.

Boblebad og bobleseng

På ferie på Active Hotel kan du la hverdagen og alt stresset ligge igjen hjemme. Slapp av og nyt et massasjebad i boblebadet eller våres boblesenger. Jacuzzien står bare og venter på deg!

Badeland har et herlig boblebad! ©Active
Woman relaxing in sauna

Badstu og dampbad

Nyt et deilig dampad eller ta en tur i Actives nordiske badstu. Bli varm og god i kroppen etter et bad. Husk å ha med håndkle til å sitte på. OBS! Det er 16 års aldersgrense på disse.

Solarium

Active Family har en egen solariumsavdeling med fem UWE solarier. Her kan du friske opp fargen og få ny energi! Solariene er selvbetjent med myntpåkast og har blant distriktets laveste pris!

IMG_3858kopi
IMG_4072

Garderobe

Om du skulle ha med deg noen verdisaker når du er og bader, kan disse oppbevares i skapene i garderoben. Alle skapene har lås og nøkler, og man bruker en tyvekroning som polett for å låse. Når du låser opp skapet igjen, får du tyvekroningen tilbake.

Praktisk informasjon

Åpningstider Badeanlegg

Ordinære åpningstider:

Mandag – Fredag 09:00-12:00 & 16:00-20:00

Lørdag & Søndag 11:00-18-00

Widgets

PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Klikk i denne boksen for å lukke den!