Header

Main Content

Selskap og events

Selskap og Overnatting

julebord

Julebord

Skal du ha julebord for ditt firma? Vi står klare til å ordne et hyggelig julebord med gode retter og lun stemning i våre flotte lokaler. Lokaler med plass fra 15 – 100 personer. Kontakt oss for informasjon om priser og gode tilbud på tlf  33 34 59 10 eller post@activehotel.no.

se vår julebordmeny

Selskap

Selskap-bryllup-Active-Hotel-2015-054

Skal du arrangere jubileum, bryllup, firmafest eller lignende, ta kontakt med oss på tlf. 33 34 59 10 eller post@activehotel.no. Vi har flotte lokaler på Nøtterøy nær Tønsberg til bespisning for grupper fra 15 – 100 personer. Etter middagen kan de som ønsker trekke inn i baren for noe kaldt eller varmt drikke.

Overnatting for gjestene

Dette er vårt oppgraderte dobbeltrom/familierom. ©Active

For gjester som trenger overnatting har vi gode tilbud på våre rom.Vi har enkeltrom,  flere typer dobbelt-og familerom i ulike størrelser. Rommene varierer i størrelse og utførelse. Hvis det er ønskelig med rom tilpasset rullestol, har vi det også. Vi har familepakker tilpasset deres behov.

Selskapsmeny

Se vår selskapsmeny, her har vi trukket ut noen av de rettene vi kan tilby. Har du egne ønsker til meny, må du ikke nøle med å komme med forslag.

se selskapsmeny

Widgets

PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Klikk i denne boksen for å lukke den!