Header

Main Content

Shopping

shopping

Shopping

Det er bare en 10min gåtur fra hotellet, for å komme til alle Tønsbergs shoppingmuligheter. Byen har mye å by på av kjøpesentere, kafeer og handlegater. Ta en tur og finn deg noe fint!

Farmandstredet

Farmandstredet kjøpesenter ligger i hjertet av byen, og du finner også byens rutebilstasjon her, inkludert i bygget med ventehall. Kjøpesenteret har 101 butikker, med alt du måtte trenge, og flere hyggelige kafeer hvor du kan ta deg noe å spise og en kaffekopp når du trenger pause i shoppingen. Obs! dette er en ekstern link som ikke vi administrer innholdet til.

Tønsbergs handlegater

Sommerbyen Tønsberg har mye å by på, og mange trivelige handlegater å utforske. Her finner du en del uavhengige og hyggelige små butikker, med sjarm og annerledes ting enn de du finner på kjøpesentrene. Det er også små bruktbutikker og antikvitetsforhandlere her. På det hyggelige torvet finner du boder som selger hjemmebakst og gårdsprodukter, klær, belter, og boder med forskjellige matretter.

Pause i shoppingen

Eating, canon 1Ds mark III

Sett deg på en av Tønsbergs mange kafeer. Unn deg en pause og en kaffekopp i en kafe i en av de hyggelige handlegatene, eller inne på shoppingsentrene.

Foyn kjøpesenter

Foyn Kjøpesenter

Foyn er et ganske nyoppusset kjøpesenter ved torvet i byen, og omgitt av hyggelige handlegater. Her er både butikker og kafeer, restauranter og matbutikk. Obs! dette er en ekstern link som ikke vi administrer innholdet til.

Visit Tønsberg

visit tonsberg

Få full oversikt over alt Tønsberg har å by på. Klikk på overskrift eller bilde for link til Tønsberg turistkontor / visit Tønsberg. Obs! Dette er en side vi ikke administrerer innholdet til.

Matbutikker

vannmelon

Kanskje du ønsker å kjøpe med deg noe å spise med til hotellet, – eller hva med noe godt å spise til en strandpiknik? Her er en oversikt over de nærmeste matbutikkene. Klikk på overskrift eller bilde for link. Obs! Dette er en side vi ikke administrerer innholdet til.

Widgets

PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Klikk i denne boksen for å lukke den!